5 Tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Wist je dat de gemiddelde persoon om de tien jaar een nieuwe keuken koopt voor zijn of haar interieur? Als je besluit om in een nieuwe keuken voor jouw huis te investeren, is het belangrijk dat je goed plant en iets kiest dat de tand des tijds kan doorstaan.

Hier zijn 5 tips van deze mannen lifestyle blog als het gaat om het kopen van uw nieuwe keuken:

1. Bepaal je budget

Een van de eerste dingen om te doen is beslissen hoeveel je bereid bent te besteden aan jouw nieuwe keuken. Wees je bewust van eventuele structurele / lay-out veranderingen die je wilt maken en de soorten materialen die je wilt gebruiken voor uw nieuwe keuken, met inbegrip van kasten, werkbladen en apparatuur, enz. Je kunt dan dit gebruiken als uitgangspunt voor je budget.

2. Doe onderzoek

Het heeft geen zin te dromen van een stijlvol eiland als uw huis er de ruimte niet voor heeft. Wees realistisch over de attributen voor jouw nieuwe keuken en onderzoek verschillende thema’s om de stijl te vinden die je het beste bevalt. Bijvoorbeeld, als je kleine kinderen hebt, zou een glanzende keuken perfect zijn, omdat het er niet alleen geweldig uitziet, maar het is ook gemakkelijk schoon te maken.

3. Bezoek een showroom

Als je eenmaal een aantal eerste idee├źn hebt, bezoek dan een keuken showroom om je te helpen visualiseren hoe jouw nieuwe project eruit zou kunnen zien.

4. Bekijk enkele ontwerpen

Jouw bezoek aan een keukenshowroom moet je een schat aan inspiratie hebben opgeleverd voor uw nieuwe woning. Op basis daarvan kunt je een idee krijgen van de kleuren, kasten en werkbladen die je mooi vindt en een eerste ontwerp laten maken. Direct Kitchens biedt een gratis plannings- en ontwerpservice waarbij we jouw bestaande keuken opmeten en je nieuwe keuken ontwerpen met behulp van een 3D-systeem dat je precies laat zien hoe je nieuwe kamer eruit zou kunnen zien.

5. Zorg ervoor dat je tevreden bent

De laatste stap voordat u tot aankoop overgaat, is ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met het ontwerp en de indeling. Als er een materiaal is waar je onzeker over bent, wacht dan tot je iets anders vindt waar je wel zeker over bent.