Berg laptops veilig op in een laptop locker

De laptop is tegenwoordig net zo ingeburgerd als vroeger pen en papier. Dit is een enorme sprong voorwaarts, want teksten op pen en papier schrijven is veel werk en is in het geheel niet zo gemakkelijk te delen met anderen. De laptop kan niet alleen gebruikt worden voor schrijven, maar ook voor het bijhouden van de administratie en tal van andere bedrijfsprocessen kunnen geheel met de laptop gedaan worden. Laptops zijn daarom ideaal om te gebruiken in zakelijke omgevingen, zoals kantoren, maar ook op scholen. De laptop heeft tegenwoordig de klassieke schoolboeken vervangen. Maar een laptop vertegenwoordigd wel een bepaalde waarde en is een geliefd product voor diefstal. Bedrijven en scholen kunnen daarom voor hun medewerkers en scholieren een laptop locker plaatsen.

Wat is een laptop locker?
Het hebben van een kluisje voor het opbergen van persoonlijke spullen is in bedrijven en scholen zeer gebruikelijk. Maar de laatste jaren wordt steeds vaker de laptop mee naar kantoor of school genomen. Natuurlijk gebruik je de laptop veel, maar er zullen ook momenten zijn dat je de laptop niet gebruikt, zoals een pauze in de kantine of tijdens een vergadering of het ontvangen van klanten. Als bedrijf kun je nu ook laptop lockers plaatsen. Dit zijn kluisjes, waar alle soorten laptops gemakkelijk in opgeborgen kunnen worden. Veelal zijn deze laptop lockers ook voorzien van een power-managementsysteem, zodat je niet alleen je laptop veilig opbergt, maar tegelijkertijd ook kunt opladen. In een laptop locker is je laptop beschermd tegen diefstal en stoten en vallen.

Soorten laptop lockers
Er zijn diverse soorten laptop lockers op de markt. Zo zijn er laptop lockers, waarbij iedereen een eigen locker toegewezen krijgt, met een efficiënt toegangssysteem. Maar er zijn ook lockers die zijn voorzien van een vakkensysteem, waarbij ieder zijn of haar laptop in kan schuiven. Dit systeem zal minder ruimte innemen, doordat alle laptops in één ruimte worden opgeborgen. Met een laptop locker met separate lockers creëer je voor je medewerkers of leerlingen wat meer privacy.