De geschikte opblaaspop voor jouw gelegenheid!

Een speciale gelegenheid moet goed gevierd worden. En hoe doe je dat nou het aller beste? Door de hele tent te versieren! Ballonnen, slingers, en misschien wel een groot spandoek. Maar wil je nou echt origineel uit de hoek komen en jouw locatie de meest opvallende locatie uit de buurt maken? Ga dan voor een opblaasbare pop! Je ziet vaak dat deze al wel gebruikt worden voor een 50ste verjaardag, met een Sarah of Abraham opblaaspop. Maar er zijn super veel andere gelegenheden waar zo’n pop goed van pas kan komen! Bijvoorbeeld bij de geboorte van de nieuwe dochter van de buren, of misschien organiseer je wel een vrijgezellenfeest voor je schoonzoon! In dit artikel leg ik even wat uitgebreider uit voor welke gelegenheden je een opblaasbare pop allemaal kan gebruiken.

Een vrijgezellenfeest 

Ik had het net al even kort benoemd, maar een vrijgezellenfeest is een goed voorbeeld van een gelegenheid waar je een opblaaspop voor kan gebruiken. En nee ik praat hierbij niet over een Sarah opblaaspop, wat overigens ook erg grappig zou zijn. Er zijn bijvoorbeeld opblaasbare champagnefles, bier- of wijnglazen. En poppen met een fles in hun hand. Ben je opzoek naar iets grappigs? Kies dan voor de ouwe lul. Super origineel en de hele straat heeft door dat jullie een geweldig feest hebben! Zonder overlast te veroorzaken natuurlijk. 

Vrouwen power! 

De dag van de vrouw is qua populariteit de laatste tijd erg gestegen. Vrouwen hebben door de geschiedenis heen erg veel doorstaan en verdienen het daarom ook om af en toe even in het zonnetje gezet te worden. Maar hoe kan je dat het beste, het grootste en het origineelste aanpakken? Met een pop! Natuurlijk had je dit al wel verwacht, maar wist je ook wat voor soort poppen ik het over heb? Zo heb je bijvoorbeeld naast onze Sarah opblaaspop ook de feestpop, de Latina pop, de zakenvrouw pop en de tuinvrouw pop. Keuze genoeg dus! Laat deze kans niet voorbij schieten om de meest belangrijke vrouwen in jouw leven een verrassing als dit te geven op deze prachtige dag. Hier scoor je geheid pluspunten mee!

 De kleine ondernemer 

Ook iemand die we soms vergeten in het zonnetje te zetten is de kleine ondernemer. Hoe leuk is het om deze mensen wat extra aandacht te geven met, jawel, een opblaaspop. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een bloemenman, ook verkrijgbaar als tuinvrouw. Of misschien wil je dat lokale restaurantje wel wat meer aandacht schenken, ga dan voor onze kok! Voor elk soort zaakje kan je wel iets vinden. En natuurlijk is het ook een geweldige marketing truc voor wat spotlight als je zelf zo’n ondernemer bent. Uiteraard is dit een geweldige lokker voor tijdens open dagen, of openingen. Kijk ook eens in het assortiment naar opblaasbare figuren. Ik weet zeker dat er sowieso één bij zit die bij jouw bedrijf past! 

Vader- en Moederdag 

Ben je er wel een keertje klaar mee om elke vader- en Moederdag een saai bosje bloemen bij je schoonouders langs te brengen? En heb je nu wel genoeg zelf geknutselde pennenbakjes van de kinderen? Ook dan kan een opblaaspop erg van pas komen om er net even bovenuit te springen als favoriete kind. De Abraham opblaaspop zal zeker de aandacht trekken van iedereen. Ook kan je er misschien wel een beetje humor uit halen… Is een pop toch niks voor bij jou in de tuin, ga dan voor de Abraham feestboog of de Sarah feestboog.

Babyshowers en kraamfeesten 

Een zwangerschap of geboorte in de familie? Gefeliciteerd! Dit geweldige nieuws mag natuurlijk gevierd worden. Maar hoe vermoeiend is het om de hele buurt te moeten inlichten over jullie wonder, en jullie zijn al zo druk! Geen probleem, met onze opblaasbare baby of ooievaar laat je het al snel de hele buurt weten! Het zelfde geld natuurlijk voor een gender reveal party. De poppen zijn namelijk in meerdere kleuren beschikbaar.

Afgestudeerd? Feestje bouwen! 

Ben jij, of is een van jouw vrienden afgestudeerd? Natuurlijk maak je er dan een groot feest van. Om de party animals er toch nog een beetje van op de hoogte te houden dat ze nu echt het business leven instappen, kan je ervoor kiezen om een opblaasbare zakenman of zakenvrouw voor het huis neer te zetten. Samen met een paar grappige dronken foto’s laat je dit er erg geloofwaardig uitzien. Uhm.. Of zoiets.