Dokter Michiel vind je op de Zuidas

Laten we vooropstellen dat iedereen perfect is op zijn eigen manier. Toch spookt het wel eens door ons hoofd dat een filler hier en daar ons nog mooier zou maken. Dat is totaal niet erg.  Het is wel verstandig om je goed te laten adviseren door een professional. Dokter Michiel is één van de specialisten die bekend staat om zijn deskundig advies en prettige manier van behandelen.

Wie is dokter Michiel?

Dokter Michiel is een cosmetische geneeskundige. Voor hij begon aan zijn eigen kliniek heeft hij een aantal jaar ervaring opgedaan met orthopedische en chirurgische behandelingen in verschillende ziekenhuizen. Inmiddels heeft hij al meer dan 10,000 cosmetische behandelingen uitgevoerd.

Wat voor behandelingen biedt dokter Michiel aan?

Michiel biedt verschillende cosmetische behandelingen die worden opgedeeld in vier categorieën:

  Botuline toxine

  Fillers

  Huidverbetering

  Plastische chirurgie  

Wat je kan verwachten wanneer je een behandeling ondergaat bij dokter Michiel

Een afspraak maken kan telefonisch of via de website. Je gaat in eerste instantie een intake-gesprek aan waarin goed wordt geluisterd naar jouw wensen. Aan de hand van het gesprek wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin naar voren zal komen wat het best bij jouw wensenlijstje past.

Michiel heeft in totaal twee vestigingen, in Amsterdam en Den Haag.  Hij werkt met een vrij groot team aan deskundige. Dit heeft als voordeel dat er meerderen breinen rondlopen die kunnen meedenken tot het behalen van jouw gewenste resultaat. Doordat Michiel twee vestigingen heeft kan er groots worden ingekocht, dit heeft als voordeel dat de prijzen van behandelingen scherp en betaalbaar blijven.

Behandelprijzen zitten tussen de 80 en de 2000 euro, dit hangt sterk van het type behandeling af die je wilt ondergaan. Voor klanten die meerdere keren terugkomen heeft Michiel een spaarkaart waarin je een stempel ontvang bij elke 100 euro die je besteedt. Kortingen kunnen in dat geval oplopen tot wel 250 euro!