Wat voor gereedschap maakt Husqvarna?

Husqvarna is de laatste maanden uitgegroeid tot een bekend en kwalitatief goed merk wanneer het gaat om elektronisch gereedschap. Het gaat daarbij vooral om gereedschap voor in de tuin. Daarnaast zijn er echter ook nog tal van andere gereedschappen die dit merk vervaardigt. Wel zijn alle apparaten van Husqvarna elektrisch. Hieronder bekijken we verschillende gereedschappen van dit merk en komen we er zo achter wat voor gereedschap Husqvarna eigenlijk maakt!

Draagbare accumachines

Veel van de tuinmachines die door Husqvarna zijn ontworpen, beschikken over een zogeheten uitwisselbaar 36V-accusysteem. Het merk heeft een volledige serie professionele gereedschappen voor in de tuin gemaakt die allemaal over dezelfde accu beschikken. Deze kun je dus eenvoudig omwisselen. Dit nieuw accusysteem is revolutionair sterk waardoor het ongekende prestaties levert. Daarbij zijn ze laag van gewicht wat tijdens het werken natuurlijk ontzettend comfortabel is.

Kettingzagen

Zoals gezegd is het overdeel van het gereedschap dat door Husqvarna gemaakt wordt tuingereedschap. Daarbij kun je onder andere denken aan tal van verschillende kettingzagen. Elke kettingzaag heeft weer andere specificaties waarmee het weer geschikt is voor een ander doel. Zo zijn er kettingzagen die speciaal voor thuisgebruikers zijn bedoeld, maar ook hele krachtige versies die vooral professioneel worden gebruikt. Verder zijn er speciale hoog snoeiers beschikbaar voor de takken waar je anders niet bij kunt! Of wat de te denken van een speciale boomverzorgingskettingzaag? Dankzij dit ruime aanbod, is er altijd wel een kettingzaag beschikbaar die precies aan jouw eisen voldoet!

Ondergrond van je tuin reinigen

Daarnaast vervaardigt Husqvarna nog tal van andere gereedschappen die je in en rondom de tuin kunt gebruik. Denk bijvoorbeeld aan motorzeissen zoals een trimmer voor je grasperk of een speciale bosmaaier. Ook die zijn vanzelfsprekend in heel veel varianten en uitvoeringen beschikbaar. Zo is er zelfs een bosmaaier beschikbaar inclusief zaagblad! Heb je geen gras of tuin maar juist heel veel tegels en stoep? Die kun je perfect schoon houden met de speciaal daarvoor bedoelde Hogedruk Reinigers van Husqvarna. Er zijn verschillende series beschikbaar. Welke je kiest, hangt af van het doel waarvoor je de Hogedruk Allesreiniger wilt gebruiken.

Gemakkelijker gereedschap

Gemak dient de mens. Daar dacht Husqvarna waarschijnlijk ook toen ze de Automower ontworpen. Met dit apparaat maai je het gras zonder dat je zelf iets hoeft te doen. De Automower heeft een heel laag gewicht waardoor deze ook gebruikt kan worden om hellingen te maaien. Het apparaat kan zelfs hellingen tot 45% aan! Bovendien maakt het apparaat nauwelijks geluid waardoor ook de buren er geen last van hebben. Over gemak gesproken: Wanneer je last hebt van bladeren in de tuin, kun je deze natuurlijk weggeven. Op sommige ondergronden zoals kunstgras is dat echter een beetje lastig. De bladblazers van Husqvarna zijn daarvoor bij uitstek geschikt!

Overig gereedschap

Daarnaast beschikt Husqvarna nog over veel meer gereedschappen voor de tuin. Er is echter ook ander gereedschap zoals doorslijpmachines, zaagtafels en zelfs sneeuwfrezen beschikbaar. Er is zelfs speelgoedgereedschap van het merk!