Mode trends van 2021

De zomer komt er weer aan. Genieten van de zon en veel buiten zijn. Je wilt er natuurlijk leuk uitzien als je met vrienden van de zomer gaat genieten. De grote vraag is dan ook wat is er komende zomer in de mode? En welke trends mag je zeker niet missen in 2021.

Sportief en netjes
Komende zomer zullen er vele trends zijn. Zo zal kleding in zwart en wit wellicht weer populair worden. Denk hierbij vooral aan een wat nettere outfit. Een merk dat hierin vooraanstaand is, is Vanguard. Vanguard verkoopt wat nettere mannekleding. Denk hierbij aan polo’s en nette truien. Het kan zijn dat deze zwarte en witte kleuren je niet goed staan. Of je vindt deze nette stijl niet bij jou passen. Wees dan niet getreurd. Net als de afgelopen jaren zullen de verschillende soorten merkkleding weer in de mode zijn. Denk hierbij aan T-shirts van vooraanstaande merken als Tommy Hilffiger, Levis en Champion. Deze wat luchtigere outfits zijn erg leuk om aan te trekken als je naar school of college gaat of om met vrienden te chillen. Bij deze outfits passen vooral de wat sportievere sportschoenen. Denk aan schoenenmerken zoals Nike en Adidas.

Jeans zijn van alle tijden
Iets wat al vele jaren in de mode is en wat binnenkort ook zeker niet uit de mode zal raken zijn spijkerbroeken. Spijkerbroeken zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Je hebt ze iets lichter en iets donkerder gekleurd. Ook heb je wat slankere modellen of juist iets wijder. Een voorbeeld van een merk dat mooie spijkerbroeken verkoopt is Cast Iron. De spijkerbroeken van Cast Iron zijn erg divers. Zoals al gezegd zijn er vele verschillende soorten spijkerbroeken en bij Cast Iron zijn er dan ook vele verschillende soorten. Daarnaast zijn de spijkerbroeken van Cast Iron van goede kwaliteit. Aangezien de spijkerbroeken nauwelijks uit de mode raken kan je met een goede spijkerbroek ook meerdere seizoenen doen.
Daarnaast is het ook belangrijk dat je kleding koopt en draagt die je mooi vindt en waar je je prettig in voelt. Wanneer jij kleding mooi vindt die niet per se in de mode zijn, is er niks mis mee als je dit draagt. Wanneer je besluit om wel kleding te dragen uit de mode, denk ik dat deze tips hierboven zeker nuttig zijn.