Tijd voor de verbouwing

Wil je je huis opknappen dat kun je gaan verbouwen. Maar voordat je kunt genieten van je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken moet er wel het nodige gesloopt worden. Dit geeft een hoop overlast en je zit vooral met heel veel bouwpuin. Een nadeel hiervan is dat dit puin wel direct afgevoerd moet worden. Werken in een ruimte waar al het puin nog aanwezig is, is geen optie want dan wordt het erg onoverzichtelijk en kan het zelfs gevaarlijk worden. Je kunt al het puin zelf afvoeren naar een containerpark, maar je verliest dan wel veel tijd door telkens op en neer te rijden. Het huren van een 3 kuub container kan dan een oplossing zijn.

Voordelen van huren container

  • Bij een standaard verbouwing is een 3 kuub container voldoende groot om al je puin in te kunnen afvoeren. Dit in tegenstelling tot een aanhangwagen, die je talloze keren moet in- en uitladen.
  • Met de huur van een container kun je veel tijd besparen. Je hoeft niet meerdere keren per dag als je aanhanger vol is naar het containerpark te rijden. Je voert je afval af naar de container en je kunt direct door met verbouwen.
  • Bouwafval storten bij de gemeente is meestal niet gratis. Als je meerdere malen per dag bij een containerpark je afval dumpt, dan kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Bij de huur van een container zit al een bedrag opgenomen voor het storten van het afval.
  • Je hebt geen omkijken meer naar je afval. Je container wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald en wanneer nodig wordt er ook weer een nieuwe container geplaatst.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met een 3 kuub container zijn onbeperkt. Je kunt de container gebruiken als puincontainer, maar je kunt de container ook gebruiken voor je dakafval, groenafval, houtafval en voor al je grondafval. Is een 3 kuub container te klein? Je kunt ook grote modellen huren tot wel 30 kuub.