Veiligheidsartikelen

Binnen onze samenleving zijn een aantal onderwerpen enorm belangrijk. Veiligheid is één van deze onderwerpen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om de veiligheid binnen bedrijven te verhogen. Door maatregelen te treffen en daardoor in te spelen op het welzijn van medewerkers, klanten en andere relaties toon je aan betrokken te zijn en kweek je goodwill. Ook moeten bedrijven voldoen aan de Nederlandse wet en regelgeving, waarvan het bewaren en vernietigen van persoonsgegevens sinds de intrede van de AVG een groot veiligheidsonderwerp is.

Veiligheidsartikelen zijn artikelen die bijvoorbeeld bedrijfs- en personeelsinformatie beschermen, medewerkers behoeden voor ongelukken en gezondheidsproblemen en bijdragen aan de brandveiligheid van een pand. Voor het waarborgen van belangrijke bedrijfs- en personeelsinformatie kan er gedacht worden aan kluizen en papierversnipperaars. Voor het behoeden van ongelukken en gezondheidsproblemen kunnen (reflecterende) veiligheidskledingstukken, zoals broeken en jassen worden aangeschaft. Handschoenen kunnen bescherming bieden tegen bijtende stoffen. Gehoorbeschermers zorgen ervoor dat je ook op je oude dag nog kunt genieten van de geluiden om je heen. Deze producten zijn in verschillende soorten kleuren, uitvoeringen en maten te verkrijgen, waardoor je de producten kan matchen met je bedrijfskleuren of zelfs kunt bedrukken met het bedrijfslogo. Zorg er tevens voor dat er in jouw pand brandblussers en rookmelders te vinden zijn. Brand is niet altijd te voorkomen, maar door de juiste maatregelen te treffen kan je een brandveilige omgeving voor je medewerkers en klanten creëren. Met de juiste maatregelen worden naast brandblussers en rookmelders, ook brandkasten en blusdekens bedoeld.

Veiligheidsartikelen voor bedrijven schaf je aan bij N&N Partners. Artikelen zoals kluizen, geld afroom systemen, brandveiligheid artikelen, beschermende kleding en sloten behoren tot het uitgebreide assortiment veiligheidsartikelen dat N&N Partners in huis heeft. Naast het uitgebreide assortiment veiligheidsartikelen voor bedrijven kun je bij N&N Partners terecht voor IT-producten en andere kantoorbenodigdheden, zoals presentatiematerialen en kantinebenodigdheden.